PRODUKCIJA MANAGEMENT BOOKING MARKETING PR

PRODUKCIJA MANAGEMENT BOOKING MARKETING PR

DEJAN VUNJAK Z NOVO PESMIJO
BREZ PROBLEMA!

Dejan Vunjak predstavlja svojo novo pesem in videospot z naslovom Brez problema

Pevec in hkrati avtor, ki je znan po ustvarjanju hitov za žur in nepozabnih zabavah, na katerih igra po celi Sloveniji skupaj s svojim bendom Brendijeve barabe, nam sporoča, da naj za stvari in ljudi, ki jih imamo radi naredimo vse in to brez problema, saj bo tako življenje veliko lepše.

Dejan je sporočilo pesmi ponovno črpal iz vsakdanjega življenja. Nasmejani pevec je vsak vikend na odru, kjer med ljudmi, ki se zabavajo vidi marsikaj. »Da postanemo na osebo popolnoma nori, so potrebni štirje faktorji. Prvi je pogled, nasmeh, dotik in na koncu poljub! » hudomušno ocenjuje Dejan.


Ampak to ni edina novica s strani Dejana!

Vsakemu projektu, ki ga pripravlja se popolnoma preda, saj pravi, da si to njegovi poslušalci zaslužijo. Zato je tokrat poskrbel še za dodatno presenečenje, saj je v videospotu ponovno zaplesal s svojo soplesalko Tadejo Pavlič, s katero sta pred 5. leti osvojila zlati globus v oddaji Zvezde plešejo in tako postala zmagovalca 1. sezone omenjenega showa.


»Od takrat nisem obul plesnih čevljev in sem imel kar nekaj treme pred tem, da bo vse skupaj dobro izgledalo, ko bova s Tadejo naredila prvi plesni gib, a so se občutki za ples vrnili takoj po prvih korakih. Užival sem, ko sva se s Tadejo ponovno zavrtela!« doživeto pripoveduje Dejan.

Pri avtorstvu nove pesmi je sodelovala ustaljena ekipa, ki je znana po tem, da ustvarja uspešnice, ki jih pozna in prepeva cela Slovenija. Za melodijo in besedilo sta v družinskem tandemu poskrbela Anže Zavrl in Dejan Vunjak. Za obleko melodije pa je poskrbel že legendarni producent in aranžer slovenske zabavne in narodno-zabavne glasbe Dušan Zore. Pesem je dobila tudi svojevrsten videospot za katerega je poskrbela videoprodukcija Mandarina.

Youtube povezava do skladbe – Brez problema
Povezava do videospota – Brez problema
Povezaza do skladbe – Brez problema
Slike za medije:
OSNOVNI PODATKI:

naslov:
 Brez problema
glasba: Anže Zavrl, Dejan Vunjak
besedilo: Anže Zavrl, Dejan Vunjak
aranžma: Dušan Zore
studio: Napoleon
založba: Mandarina d.o.o.

Ostale novice