PRODUKCIJA MANAGEMENT BOOKING MARKETING PR

PRODUKCIJA MANAGEMENT BOOKING MARKETING PR

GADI SO TUDI V JESENI ROMANTIČNO RAZPOLOŽENI

Pomlad je nazadnje pri Gadih obrodila ljubezensko polko KO MISLIM NATE, v kateri pojejo seveda o ljubezni in o zmešnjavi v glavi, ko jih prevzame zaljubljenost. Polko so poslušalci vzeli za svojo, tokrat pa Gadi nadaljujejo z ljubeznijo v valčku, ki ga nam te dni predstavljajo. Gadi se v en glas strinjajo, da pomlad ni edini letni čas za romantiko. Valček z naslovom LEPA SI na enostaven in kratek, a hkrati pomenljiv način opeva kako ženska lepota prevzema in navdihuje. Premalokrat povemo dekletom kako izžarevajo lepoto. Naj bo tokrat povedano (zapeto) v glasbi.

Navdih za pesem je dobil Anže Zavrl z melodijo in delom besedila. Besede je v celoto povezal že v aktualnem tandemu z Igorjem Pirkovičem. V času, ko listje odpada in ljubezenski sprehodi cvetijo so Gadi z videoprodukcijo Mandarina v parku med drevoredom v Ljubljani posneli tudi videospot.

Anže je na kratko pospremil izid skladbe z besedami: » Lepa si je zame osebno valček, ki skozi melodijo preprosto sporoči ljubljeni kako izžareva lepoto. Naj se še tako klišejsko sliši, a se resnično notranja lepota posebej poda k lepoti, ki jo ženska vsesplošno že izkazuje.« 

Ostale novice